Engagerande hundkurser för dig i Mjölby

Hej igen, alla mina fina och fantastiska läsare! Jag hoppas att ni alla mår toppen och att ni har haft ett bra par dagar så här i början på veckan nu. Det har i varje fall jag haft, men det kommer jag berätta lite mer om i ett annat inlägg lite senare. Nu så tänkte jag faktiskt ta och skriva ett par ord angående det här med hundkurser för er i Mjölby, Norrköping och Linköping med omnejd.

Det är ju nämligen så att jag ibland nämner lite snabbt här på bloggen, i mina lite mer vardagliga inlägg, att jag är på hundkurs med mina hundar och det är då rätt så många av er som har frågor och funderingar kring det hela som jag försöker att svara så gott som jag kan på där nere i kommentarerna. Dock så kände jag att det kanske kunde vara lite bättre om jag helt enkelt satte mig och skrev ett sådant här inlägg istället så att det kommer ut ordentligt helt enkelt. Det stället som jag personligen väljer att vända mig till när jag, som själv bor i Mjölby med mina hundar, vill gå på en riktigt bra och engagerande hundkurs heter så mycket som LunQans Rast & Pass och jag tycker verkligen att dem är hur duktiga som helst på det som de gör. Jag blev själv faktiskt rekommenderad att jag skulle vända mig dit av en nära vän till mig som också har gått dit med sina hundar och eftersom att jag kunde se vilken skillnad det var på hennes fyrbenta vänner så kände jag att det verkligen måste vara ett bra ställe. Och det var det! Hur som helst så tycker jag absolut att ni ska kika vidare på det ifall ni känner er intresserade, för det kan det definitivt vara värt!

Du gillar kanske också...