Lindberg & Wiklund Måleri

Behöver du en målare i Huddinge, Bromma, Nacka, Sollentuna, Täby, på Ekerö, Lidingö eller Värmdö eller någon annanstans i Stockholm för den delen? I sådana fall så hoppas jag att du läser vidare.

Hej och varmt välkomna tillbaka till min blogg! Här skriver jag ju, som många av er redan vet, om det här med friluftsliv. I dagens inlägg så hade jag dock faktiskt tänkt att skriva om en sak som jag vet med mig att rätt så många av mina läsare har haft lite frågor och funderingar över sedan jag la ut ett lite mer vardagligt inlägg här på bloggen där jag visade lite för och efter bilder på mitt hur här i Huddinge. Därför så hade jag tänkt att jag skulle ta och besvara många av dessa frågor och funderingar genom att berätta om det företaget som jag personligen valde att vända mig till när det kom till mitt hus och mitt måleriprojekt. Det företaget heter så mycket som Lindberg & Wiklund Måleri och jag blev faktiskt själv rekommenderad att vända mig dit av en granne till mig som hade fått riktigt bra resultat och var oerhört nöjd. Jag kunde själv se resultaten och var då helt såld på konceptet av att faktiskt anlita någon professionell som verkligen kan det här med måleri. Annars så är jag ju, som ni vet, en sådan person som tycker om att göra allt, det som går att göra själv, själv. Därför så var jag ju lite skeptisk i början, men idag så är jag ju hur glad och nöjd som helst att jag faktiskt hittade Lindberg & Wiklund Måleri och att jag valde att anlita dem. Som många av er såg så blev ju verkligen resultaten superbra också, så ifall det nu är så att ni känner er intresserade så tycker jag helt klart att ni ska kika vidare på Lindberg & Wiklund Måleri.

Du gillar kanske också...